Elikkä, olen selvittänyt kuka lähettää kenellekin. Nyt rupean lähettelemään sähköpostia itsekullekin. Jokainen saa parinsa selville lähipäivinä. Kuitenkin toivon, että ette ota vielä yhteyttä pariinne, koska muutoksia voi tulla.

Jos nyt sattuu sellainen pari, että on ollut edellisissä snyringissä lähettäjänä tai vastaanottajana, niin ottakaa heti yhteys minuun sähköpostitse tai jos esim. olen laittanut parin, jolla on lemmikkejä sellaiselle, jolla perheessä on allergiaa, niin vaihdan myös parin silloin. Nämä ovat kaksi syytä, jolloin pari vaihtuu.

Toivon todella, että luette säännöt tarkkaan ja muistatte ystäväänne ihan joka kuukausi. Blogikommentteja ja sähköposteja anonyymisti myös voi lähettää sekä ihan tavallisia postikortteja. Älä jätä yhteydenottoa pariisi vain kerran kuukaudessa, vaan muista useammin.

Jos sattuu ylitsepääsemättömiä esteitä, niin ottakaa ihmeessä yhteys minuun. Katson mitä asialle voidaan tehdä ja asiat näin selviää parhaimmin. Minä kyllä olen aika ymmärtäväinen ihminen. Mutta muistakaa, paria ei saa unohtaa. Ringin tarkoitus on tehdä hyvää mieltä jokaiselle. Lukekaa tarkoin parinne toivomukset.

Nyt kuitenkin alan tänä iltana jo jakamaan osoitteita.

Pariin voit olla yhteydessä sen jälkeen, kun ilmoitan, että kaikki parit on jaettu.

Mukavaa rinkiaikaa ihan jokaiselle!