Nyt on suuri urakka takana :). Jokainen voi nyt ottaa yhteyden pariinsa anonyymisti. Mutta varsinainen paketti lähetetään vasta helmikuussa 2009. Ainoana poikkeuksena ovat ulkomaille lähtevät paketit ja sieltä tulevat.

Raportoinnista:

Tuolla sivussa laatikoissa on jokaisella oma numero. Käyttäkää sitä raportoidessanne minulle. En muistanut laittaa kirjeeseen. Jotakinhan sitä aina unohtuu :(.

Muistakaa raportoida heti, kun olette ottaneet yhteyden ystäväänne ja kun lähetätte paketteja, niin heti on muistettava raportoida ja saadessanne lähetyksen snyltänne, niin postatkaa heti ne joilla blogi on ja sen jälkeen raporttia emolle. Kuva pitää aina ottaa, jos mahdollista. Kuvan laitatte blogiinne tai jos ei ole blogia, niin sähköpostitse minulle ja terveiset snylle. Tämä on erittäin tärkeää, sillä lähettäjä aivan varmasti haluaa tietää, että lähetys on vastaanottajalla ja mitä mieltä vastaanottaja on paketista.

Muistakaa aikataulut!

Minulla on luettelo ihan kaikista teistä ja joka kerta, kun raporttia tulee, niin laitan merkinnän. Jos joudun huomauttamaan useampaan kertaan raportoinnista, niin se merkitsee sitä, että putoat ringistä pois. Kaikki raportoinnit, lähetetyt, saadut, eka kommentit ovat TÄRKEITÄ!

Jos ongelmia tulee jostain syystä, niin ottakaa minuun hetimiten yhteyttä. Minä en syö ketään ja ratkaistaan yhdessä pulmat.

OIKEIN IHANAA SNY2009-KEVÄT AIKAA KAIKILLE MUKANA OLIJOILLE!